Lavatrice dhe Tharese

Kompania jonë, Active Commercial Systems Ltd mund t’ju furnizojë me lavatriçe dhe tharëse komerciale amerikane me garanci deri në 10 vjet për rondele dhe garanci deri në 5 vjet për tharëse. Nëse keni hapësirë ​​të kufizuar, atëherë një makinë pirg (rondele – tharëse, tharëse – tharëse) është zgjidhja e duhur për ju. Gama e gjerë e modeleve të disponueshme në MAYTAG COMMERCIAL dhe Lavanderi DEXTER mbulojnë nevojat e pastrimit të të gjitha llojeve të veshjeve të bizneseve, pavarësisht nga madhësia e tyre, qoftë në sektorin privat apo publik, siç janë hotelet, dhomat për të lënë, kampe, palestra, banjë. , sallone flokësh, apo edhe spitale, shtëpi pensioni, spitale private, njësi ushtarake dhe forca të sigurisë (kampe), fjetore etj.Lavatrice dhe tharëset tona të pirgut mund të pastrojnë dhe thajnë sasi të mëdha të çdo lloj veshjeje në më pak kohë, janë shumë më efikase dhe mund të ndihmojnë për të ulur më tej kostot e operimit.Duke zgjedhur lavatriçe dhe tharëse rafte Maytag Commercial dhe Dexter Laundry, të cilat janë dizajnuar, prodhuar dhe montuar në SH.B.A., ju përfitoni domethënëse në produktivitetin dhe efikasitetin e biznesit tuaj dhe avantazhi juaj konkurrues së shpejti do të bëhet i dukshëm.

SA01MLE-MLG22PN Washer – Dryer, 10kg

 • sISTEM DuraCore per me shume cikle dhe rrotullime.
 • Teknologji TurboVent™ .
 • 5 vite garanci.

SA02MLE-MLG27PN: Dryer – Dryer, 10kg

 • Qarkullim i shkelqyer i ajrit.
 • Ekran me kohen e mbetur.
 • Teknologji TurboVent™  .
 • E lehte per tu perdorur.
 • 5 vite garanci.

SA03T30X2: Stack Dryer 13,6kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • E lehte per tu perdorur.
 • 5 cikle.
 • Deri ne 5 vite garanci.

SA04T50X2: Stack Dryer 22,7kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • E lehte per tu perdorur.
 • 5 cikle.
 • Deri ne 5 vite garanci.

SA05T350SWD: Washer – Dryer 9,1kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • E lehte per tu perdorur.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • 6 cikle.
 • Kursen ne energji elektrike.