Lavatrice dhe Tharese

Lavatrice dhe Tharese me xhetona

Kompania jonë, Active Commercial Systems Ltd mund t’ju furnizojë me lavatrice monedhash komerciale amerikane dhe tharëse me xhetona me garanci deri në 10 vjet për lavatrice dhe garanci deri në 5 vjet për tharëse. Nëse keni hapësirë ​​të kufizuar, atëherë një makinë pirg (lavatrice – tharëse, tharëse – tharëse) është zgjidhja e duhur për ju. Gama e gjerë e modeleve të disponueshme në MAYTAG COMMERCIAL dhe Lavanderi DEXTER mbulojnë nevojat e pastrimit të të gjitha llojeve të veshjeve të bizneseve, pavarësisht nga madhësia e tyre, qoftë në sektorin privat apo publik, siç janë hotelet, dhomat për të lënë, kampe, palestra, banjë. , sallone flokësh, apo edhe spitale, shtëpi pensioni, spitale private, njësi ushtarake dhe forca të sigurisë (kampe), fjetore etj. Lavatricet dhe tharëset tona pirg mund të pastrojnë dhe thajnë sasi të mëdha të çdo lloj veshjeje në më pak kohë, janë shumë më efikase dhe mund të ndihmojnë për të ulur më tej kostot. Duke zgjedhur lavatrice Maytag Commercial dhe Dexter Laundry dhe tharëse monedhash, të cilat janë krijuar, prodhuar dhe montuar në SH.B.A., ju përfitoni domethënie të konsiderueshme në produktivitetin dhe efikasitetin e biznesit tuaj dhe avantazhi juaj konkurrues së shpejti do të bëhet i dukshëm.

SC01MLE-MLG22PD stack washer-dryer, 10kg

 • DuraCore drive per me shume cikle dhe rrotullime.
 • Sistem pagesash per ore/dite.
 • Teknologji TurboVent™ .
 • Opsion perdorimi me xhetona.
 • 5 vite garanci.

SC02MLE-MLG27PD: Dryer – Dryer, 10kg

 • Qarkullim ajri per mirembajtjen e rrobave.
 • Ekran qe tregon kohen e mbetur
 • Teknologji TurboVent™ .
 • Opsion perdorimi me xhetona.
 • 5 vite garanci.

SC03MLG35PD: Dryer – Dryer, 16kg

 • Tharje me e shpejte.
 • ThermoGuard™ qe ndalon mbinxehjen.
 • Ekran qe tregon kohen e mbetur.
 • Opsion perdorimi me xhetona.
 • 5 vite garanci.

SC04T30X2: Stack Dryer13,6kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Elehte per tu perdorur.
 • Opsion perdorimi me xhetona.
 • Deri ne 5 vite garanci.

SC05T50X2: Stack Dryer 22,7kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Elehte per tu perdorur.
 • Opsion perdorimi me xhetona.
 • Deri ne 5 vite garanci.

SC06T350SWD: Washer – Dryer 9,1kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Elehte per tu perdorur.
 • Opsion perdorimi me xhetona.
 • Deri ne 5 vite garanci.
 • Gjuhe te ndryshme