Maytag Commercial

MAYTAG COMMERCIAL

Gama e gjerë e modeleve të disponueshme në MAYTAG COMMERCIAL mbulon nevojat e pastrimit të të gjitha llojeve të veshjeve të bizneseve, pavarësisht nga madhësia e tyre, qoftë në sektorin privat apo publik, siç janë hotelet, dhomat për të lënë, kampe, palestra, banjë, sallone flokësh , apo edhe spitalet, shtëpitë e pensionit, spitalet private, njësitë ushtarake dhe forcat e sigurisë (kampe), konvikte etj.

Lavatrice dhe tharëse komerciale Maytag mund të pastrojnë sasi të mëdha të çdo lloj veshjeje në më pak kohë, dhe në kombinim me veçorinë e teknologjisë Advantage Energy are janë shumë më efikase dhe mund të ndihmojnë për të ulur më tej kostot e operimit.

Duke ndjekur me besnikëri traditën, të gjitha modelet MAYTAG®, nga rondelet dhe tharësit më të vegjël dhe të thjeshtë deri te lavatriçat e pastër të lagësht me shpejtësi të madhe, janë krijuar për të patur një performancë të besueshme edhe pas shumë vitesh punë të vazhdueshme. Të korrni përfitime të konsiderueshme në produktivitetin dhe përfitimin e biznesit, përparësia juaj konkurruese së shpejti do të bëhet shumë e dukshme.

Lavatrice dhe tharëse MAYTAG COMMERCIAL® janë dizajnuar, prodhuar dhe montuar në SH.B.A.

SYSTEMS ACTIVE COMMERCIAL LTD është përfaqësuesi zyrtar i MAYTAG COMMERCIAL® në Greqi, Turqi, Bullgari, Shkup, Shqipëri, Serbi dhe Mali i Zi.