LajThaj

LAVANDERIA LAJTHAJ

Laj Thaj është kompania e parë në shqipëri e cila ofron shërbimin e lavanderisë me një monedhë . Ju mund të lani dhe thani rrobat tuaja në vetëm 15 minuta .

Sistemet Tregtare Aktive L.T.D., mund t’ju ndihmojnë të filloni biznesin tuaj të pavarur. Një biznes pa asnjë tarifë ekskluziviteti dhe honorare, por me kthim të shkëlqyeshëm të investimit tuaj.
Lavanderia LajThaj mund te ju ofroje:

Kosto e ulët operative.
-ROI i shpejtë
-Koha minimale e punës për operatorin.
-Dyqanet gjithashtu kanë disa karakteristika tepër pozitive për pronarin.

Nuk ka nevojë për punonjës.
-Nuk ka nevojë për stok të mallrave.
-Hapur 365 ditë në vit.
-Të gjithë janë një klient i mundshëm.

Në SH.B.A. dhe në tërë botën në përgjithësi ka 35,000 biznese lavanderie monedhash. Kompania jonë që ka përvojë dhe stafin e nevojshëm teknik do t’ju ndihmojë të krijoni dyqanin e duhur. Me praninë tonë në ekspozitat më të mëdha në të gjithë botën dhe duke pasur partneritete afatgjata me kompanitë më të mëdha të lavanderive, ne jemi në gjendje të ofrojmë çdo lloj zgjidhje menjëherë përmes shumë makinave të besueshme (rondele profesionale, tharëse flokësh, hekuri rrotullues, makina shitëse, makina për ndërrimin e monedhave dhe shumë më tepër ). Ju patjetër që mund t’i besoni SISTEMET ACTIVE TREGTARE L.T.D. për gjetjen e zgjidhjes më të mirë bazuar në nevojat tuaja. Mund të mbështeteni në besueshmërinë e lavatriceve dhe tharëseve amerikanë të MAYTAG COMMERCIAL dhe DEXTER si dhe makinat e tjera që do të pajisin dyqanin tuaj në varësi të nevojave të zonave të ndryshme dhe nevojave të klientëve tuaj.