LajThaj 3

LajThaj 3 permban:

6 Lavatrice Larese

4 Lavatrice Tharese

1 Makineri Detergjenti

Detergjentet jane te certifikuara nga Bashkimi European.

Gjeni detergjente per rroba te bardha, me ngjyra, ruajtes ngyrash, zbutes dhe letrat e tharjes. Detergjentet heqin edhe njollat me te veshtira si vere dhe kafe.

Adresa: Unaza e Re, Astir, ne krah te proper pizza.