LajThaj 2

LajThaj 2 permban:

3 Lavatrice Larese Kapaciteti 10 kg.

2 Lavatrice Tharese Tharese

1 makineri Detergjenti

Detergjentet jane te certifikuara nga Bashkimi European.

Gjeni detergjente per rroba te bardha, me ngjyra, ruajtes ngyrash, zbutes dhe letrat e tharjes. Detergjentet heqin edhe njollat me te veshtira si vere dhe kafe.

Adresa: Mbrapa fakultetit te Inxhinierise se Ndertimit, perballe konvikteve.