LajThaj 1

LajThaj 1 permban:

7 Lavatrice Larese kapaciteti 10 Kg

5 Lavatrice Tharese        

1 Makineri Detergjenti.

Detergjentet jane te certifikuara nga Bashkimi European.Gjeni detergjente per rroba te bardha, me ngjyra, ruajtes ngyrash, zbutes dhe letrat e tharjes. Detergjentet heqin edhe njollat me te veshtira si vere dhe kafe.

Adresa: Prane Qytetit Studenti, perballe Administrates.