Lavatrice Industriale

Kompania jonë, Active Commercial Systems Ltd mund t’ju furnizojë me rondele industriale amerikanë me një garanci 3 vjeçare.Lavatrice komerciale Maytag mund të pastrojnë sasi të mëdha të çdo lloj veshjeje në më pak kohë, dhe në kombinim me veçorinë e teknologjisë së Energjisë Advantage are janë shumë më efikase dhe mund të ndihmojnë për të ulur më tej kostot e operimit.Duke zgjedhur rondelet industriale të Maytag Commercial, ju merrni përfitime të konsiderueshme në produktivitetin dhe efikasitetin e biznesit tuaj dhe përparësia juaj konkurruese së shpejti do të bëhet e dukshme.

IW01MFS180P – 80kg

 • Kohe tharjeje shume e ulet.
 • 15 cikle te programuara.
 • 3 vite garanci.
 • Krikim ciklesh manualisht.

IW02MFS230P – 104kg

 • Kohe tharjeje shume e ulet.
 • 15 cikle te programuara.
 • 3 vite garanci.
 • Krikim ciklesh manualisht.

IW03MFS275P – 125kg

 • Kohe tharjeje shume e ulet.
 • 15 cikle te programuara.
 • 3 vite garanci.
 • Krikim ciklesh manualisht.