Tharese Industriale

Kompania jonë, Active Commercial Systems Ltd mund t’ju furnizojë me kapacitet të lartë dhe prodhim të shpejtë tharëse industriale amerikane bien.Tharësit mund të thajnë sasi të mëdha të çdo lloj veshjeje brenda një kohe të shkurtër, ato janë shumë efikase dhe mund të ndihmojnë për të ulur më tej kostot tuaja të funksionimit.Me zgjedhjen e tharëseve industriale të American Dryer, ju përfitoni domethënie në produktivitetin dhe efikasitetin e biznesit tuaj dhe përparësia juaj konkurruese së shpejti do të bëhet e dukshme.

ID01AD210 – 90kg

 • E lehte per tu perdorur.
 • Prodhim i larte.
 • Rezistence e larte.
 • Dere ne pjesen e perparme.

ID02AD310 – 140kg

 • E lehte per tu perdorur.
 • Prodhim i larte.
 • Rezistence e larte.
 • Dere ne pjesen e perparme.

ID03AD410 – 180kg

 • E lehte per tu perdorur.
 • Prodhim i larte.
 • Rezistence e larte.
 • Dere ne pjesen e perparme.

ID04AD464– 210kg

 • Gjendet ne ngjyra te ndryshme.
 • Dere ne pjesen e perparme.
 • 4 ngarkesa ne ore.