Franchise LajThaj

Jeni duke menduar për hapjen e biznesit tuaj?

Në mjedisin e sotëm të shitjes me pakicë dhe ekskluzivitet, shumë mundësi biznesi mund të paraqesin. Zgjedhja e duhur është shumë e rëndësishme. Si mund të investoni në një biznes që mund të arrijë sukses në një afat të shkurtër dhe të gjatë?

Ju mund të pastroni  ekskluzivisht ne nje lavanderie me  monedha. Tani  edhe ne Shqiperi! Lavanderi e pare me vetë-shërbimi franshizë.Në lavanderitë me Vetesherbim, ju do të keni mundësinë që të keni një vështrim të brendshëm në një mundësi biznesi që është e thjeshtë për tu vendosur dhe realizuar.

Filozofia e pastrimit të lehtë të vetë shërbimit – ekskluzivitet lavanderi që është e pajisur me rondele komerciale dhe tharëse komerciale të Maytag Commercial®, Dexter Laundry® & American Dryer®, është që të bëhet Investimi i zgjuar i parave tuaja edhe në kohë krizash ekonomike.

LAJTHAJ Ltd. do t’ju ndihmojë të filloni biznesin tuaj të pavarur. Një biznes pa tarifa ekskluziviteti dhe honorare por me kthim të shkëlqyeshëm të investimit tuaj.Tashmë ekzistojnë 3 dyqane ekskluzive për lavanderi që operojnë në Shqiperi që nga viti 2019 dhe vazhdimisht rriten.

LAJTHAJ Ltd. Eshte distributor ekskluziv per lavaterite me vetesherbim. Filloni rrobat e ekskluzivitetit të biznesit tuaj me besimin e bashkëjetesës me një biznes të fortë, të qëndrueshëm dhe inovativ.Franchaise, zgjidhja e zgjuar!Dyqanet e Lavanterive me Vetesherbim permbajne lavatrice me monedhave tregtare dhe tharëse tregtare të monedhave i ofrojnë biznesmenit:

  • Funksionim i ulët
  • Kthim i shpejtë i investimit
  • Punë minimale

Një lavanderi ekskluziviteti me lavatrice komerciale dhe tharëse komerciale:

  • Asnjë staf
  • Asnjë inventar
  • Operon 365 ditë në vit

Të gjitha janë potenciale Ju mund të mbështeteni në besueshmërinë e lavatriceve dhe tharëseve komerciale të Maytag Commercial®, Dexter Laundry® & American Dryer® si dhe pajisjeve të tjera (makineritë shitëse të sapunit dhe ndërrimi i monedhave) që do të pajisin ekskluzivitetin e lavanderisë së vetë shërbimit bazuar në nevojat e secilës zonë dhe klientëve.