Dexter Laundry

Lavanderi Dexter

Active Commercial Systems është përfaqësuesi zyrtar i Dexter Laundry në Greqi.

Dexter Laundry u themelua në 1894 dhe sot është 100% në pronësi të punonjësve të saj. Dexter Laundry American Washer’s and American Dryer’s mbulojnë nevojat e çdo profesionisti. Dexter Laundry’s Washers’s American and Dryers American janë dizajnuar, prodhohen dhe janë mbledhur në Amerikë. Garancia më e lartë që është deri në 10 vjet tregon qëndrueshmërinë e makinerive Dexter Laundries.

Logoja e kalit Dexter Laundry simbolizon fuqinë e pashembullt, forcën dhe përkushtimin e pakrahasueshëm për klientët. Modelet mbulojnë nevojat e pastrimit të të gjitha bizneseve, pavarësisht nga madhësia e tyre. Secili model siguron performancë, shkathtësi dhe qëndrueshmëri.

Pas besnikërisë së traditës, Dexter Laundry nga lavatriçët më të vegjël amerikanë dhe tharëse amerikane e deri tek lavatriçët e pastër të lagësht me shpejtësi të madhe, janë krijuar për të patur një performancë të besueshme edhe pas shumë viteve të funksionimit.