DC07T50: Dryer Express 22,7kg

DC07T50: Dryer Express 22,7kg

Karakteristika te pergjithshme:

  • Programe manuale.
  • E lehte per tu perdorur.
  • Gjuhe te ndryshme.

Karakteristika te operimit:

  • E fuqishme, qarkullim i larte i ajrit dhe tharje e shpejte.
  • Sistem kunder rrudhave .

Karakteristika teknike:

  • 3-5 vite garanci.