DC06T30: Dryer Express 13,6kg

DC06T30: Dryer Express 13,6kg

Karakteristika te pergjithshme:

  • Programe manuale.
  • E lehte per tu perdorur.
  • Gjuhe te ndryshme.

Karakteristika te operimit:

  • E fuqishme, qarkullim i larte i ajrit dhe tharje e shpejte.
  • Sistem kunder rrudhave

Karakteristika teknike:

  • 3-5 vite garanci.