DC03MDE28PD: High efficiency, 10kg

DC03MDE28PD: High efficiency, 10kg

Kontrolli i mikroprocesorit:

  • Opsione te lehta perdorimi per pronarin: rregullim i cmimit per cikel, koha e ciklit dhe numri i shitjeve.
  • Perdorim i lehte per klientet.

Teknologji Turbovent Dryer

  • Performance e shkelqyer.
  • Qarkullim i larte i ajrit dhe kohe cikli me e ulet.

Maytag Connect 360°™

  • Dergon statistika live ne cdo tablet, kompjuter apo smartphone me ane te internetit.
  • 5 vite garanci.