DC02MDE20CS: Classic, 10kg

DC02MDE20CS: Classic, 10kg

Karakteristika te pergjithshme:

  • Kapacitet me i madh.
  • E lehte per tu perdorur.
  • E fuqishme, qarkullim i larte i ajrit dhe tharje e shpejte.
  • Dere me e madhe.

Karakteristika te operimit:

  • Sistem Trac® Mseries.
  • Akses nga pjesa e perparme.
  • Opsion perdorimi me xhetona.

Karakteristika teknike:

  • Pjese prej porcelani.
  • Siguri e larte.
  • 5 vite garanci per te gjitha pjeset.