DC01MDE20PD: Classic, 10kg

DC01MDE20PD: Classic, 10kg

Karakteristika te pergjithshme:

 • Kapacitet me i madh.
 • E lehte per tu perdorur.
 • E fuqishme, qarkullim i larte i ajrit dhe tharje e shpejte.
 • Dere me e madhe.

Karakteristika te operimit.

 • Sistem Trac® Mseries.
 • Opsion sistemi Maytag Connect 360°™ Wireless Audit.
 • Akses nga pjesa e perparme.
 • Opsion perdorimi me xhetona.

Karakteristika teknike:

 • Pjese prej porcelani.
 • Siguri e larte.
 • 5 vite garanci per te gjitha pjeset.