Lavatrice Komerciale

Kompania jonë, Active Commercial Systems Ltd mund t'ju furnizojë me rondele tregtare amerikane me garanci deri në 10 vjet. Gama e gjerë e modeleve të disponueshme në MAYTAG COMMERCIAL dhe Lavanderi DEXTER mbulojnë nevojat e pastrimit të të gjitha llojeve të veshjeve të bizneseve, pavarësisht nga madhësia e tyre, qoftë në sektorin privat apo publik, siç janë hotelet, dhomat për të lënë, kampe, palestra, banjë. , sallone flokësh, apo edhe spitale, shtëpi pensioni, spitale private, njësi ushtarake dhe forca të sigurisë (kampe), fjetore etj.

Lavatrice tona mund të pastrojnë sasi të mëdha të çdo lloj veshjeje në më pak kohë, janë shumë më efikase dhe mund të ndihmojnë për të zvogëluar më tej kostot tuaja të funksionimit.

Duke zgjedhur lavatrice lavanderi Maytag Commercial dhe Dexter, të cilat janë krijuar, prodhuar dhe montuar në SH.B.A., ju përfitoni domethënëse në produktivitetin dhe efikasitetin e biznesit tuaj dhe avantazhi juaj konkurrues së shpejti do të bëhet i dukshëm.

WC01MAT20PD: Shpejtesi mesatare, 9 kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Ngarkesa ne pjesen e siperme.
 • 30 minuta kohe larjeje.
 • E lehte per tu perdorur.
 • 5 vite garanci.

WA02MAT20PN: Shpejtesi mesatare, 9kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Ngarkesa ne pjesen e siperme.
 • 30 minuta kohe larjeje.
 • E lehte per tu perdorur.
 • 5 vite garanci.

WA03MHN33PN: Shpejtesi e larte, 10kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • 30 minuta kohe larjeje.
 • Ngarkesa ne pjesen ballore.
 • Shpejtesi e larte.
 • Ruan deri ne 60% energji dhe uje.

WA05T350: Shpejtesi e larte, 9.1kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Fleksibel dhe e lehte per tu perdorur.
 • Shpejtesi e rregullueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • 6 cikle te programuar.

WA06T400: Shpejtesi mesatare, 13.6kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Fleksibel dhe e lehte per tu perdorur.
 • Shpejtesi e rregullueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • 6 cikle te programuar.

WA07T450: Shpejtesi e larte, 13.6kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Fleksibel dhe e lehte per tu perdorur.
 • Shpejtesi e rregullueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • 6 cikle te programuar.

WA08T600: Shpejtesi mesatare, 18.1kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Fleksibel dhe e lehte per tu perdorur.
 • Shpejtesi e rregullueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • 6 cikle te programuar.

WA09T650: Shpejtesi e larte, 18.1kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Fleksibel dhe e lehte per tu perdorur.
 • Shpejtesi e rregullueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • 6 cikle te programuar.

WA10T750: Shpejtesi e larte, 22.7kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Fleksibel dhe e lehte per tu perdorur.
 • Shpejtesi e rregullueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • 6 cikle te programuar.

WA11T900: Shpejtesi mesatare, 27.2kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Fleksibel dhe e lehte per tu perdorur.
 • Shpejtesi e rregullueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • 6 cikle te programuar.

WA12T950: Shpejtesi e larte, 27.2kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Fleksibel dhe e lehte per tu perdorur.
 • Shpejtesi e rregullueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • 6 cikle te programuar.

WA13T1200: Shpejtesi mesatare, 36.3kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Fleksibel dhe e lehte per tu perdorur.
 • Shpejtesi e rregullueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • 6 cikle te programuar.

WA14T1450: Shpejtesi e larte, 40.8kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Fleksibel dhe e lehte per tu perdorur.
 • Shpejtesi e rregullueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • 6 cikle te programuar.