Lavatrice Komerciale

Washers komerciale me marrës monedhash
Kompania jonë, Active Commercial Systems Ltd mund t'ju furnizojë me lavatrice tregtare me monedha me garanci deri në 10 vjet. Gama e gjerë e modeleve të disponueshme në MAYTAG COMMERCIAL dhe Lavanderi DEXTER mbulojnë nevojat e pastrimit të të gjitha llojeve të veshjeve të bizneseve, pavarësisht nga madhësia e tyre, qoftë në sektorin privat apo publik, siç janë hotelet, dhomat për të lënë, kampe, palestra, banjë. , sallone për flokë, apo edhe spitale, shtëpi pensioni, spitale private, njësi ushtarake dhe forca të sigurisë (kampe, fjetore etj.)

Lavatrice tona me monedha mund të pastrojnë sasi të mëdha të çdo lloj veshjeje në më pak kohë, janë shumë më efikase dhe mund të ndihmojnë për të ulur më tej kostot tuaja.

Duke zgjedhur lavatricet me monedha Maytag Commercial dhe Dexter Laundry, të cilat janë dizajnuar, prodhuar dhe montuar në SH.B.A., ju përfitoni shume në produktivitetin dhe efikasitetin e biznesit tuaj dhe avantazhi juaj konkurrues së shpejti do të bëhet i dukshëm.

WC01MAT20PD: Shpejtesi mesatare, 9 kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • 30 minuta kohe larjeje.
 • Elehte per tu perdorur.
 • 5 vite garanci.
 • Opsion perdorimi me monedha.

WC02MAT20CS: Shpejtesi mesatare, 9kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • 30 minuta kohe larjeje.
 • Elehte per tu perdorur.
 • 5 vite garanci.
 • Opsion perdorimi me monedha.

WC03MHN33PD: Shpejtesi e larte, 10kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • 30 minuta kohe larjeje.
 • Ruani deri ne 60% energji dhe uje.
 • 5 vite garanci.
 • Opsion perdorimi me monedha.

WC04T300: Shpejtesi mesatare, 9.1kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Garanci deri ne 10 vite.
 • Shpejtesi te ndryshueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • Opsion perdorimi me monedha.

WC05T350: Shpejtesi e larte, 9.1Kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Garanci deri ne 10 vite.
 • Shpejtesi te ndryshueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • Opsion perdorimi me monedha.

WC06T400: Shpejtesi mesatare, 13.6kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Garanci deri ne 10 vite.
 • Shpejtesi te ndryshueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • Opsion perdorimi me monedha.

WC07T450: Shpejtesi e larte, 13.6kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Garanci deri ne 10 vite.
 • Shpejtesi te ndryshueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • Opsion perdorimi me monedha.

WC08T600: Shpejtesi mesatare, 18.1kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Garanci deri ne 10 vite.
 • Shpejtesi te ndryshueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • Opsion perdorimi me monedha.

WC09T650: Shpejtesi e larte, 18.1kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Garanci deri ne 10 vite.
 • Shpejtesi te ndryshueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • Opsion perdorimi me monedha.

WC10T750: Shpejtesi e larte, 22,7kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Garanci deri ne 10 vite.
 • Shpejtesi te ndryshueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • Opsion perdorimi me monedha.

WC11T900: Shpejtesi mesatare, 27.2kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Garanci deri ne 10 vite.
 • Shpejtesi te ndryshueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • Opsion perdorimi me monedha.

WC12T950: Shpejtesi e larte, 27.2kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Garanci deri ne 10 vite.
 • Shpejtesi te ndryshueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • Opsion perdorimi me monedha.

WC13T1200: Shpejtesi mesatare, 36.3kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Garanci deri ne 10 vite.
 • Shpejtesi te ndryshueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • Opsion perdorimi me monedha.

WC14T1450: Shpejtesi e larte, 40,8kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Garanci deri ne 10 vite.
 • Shpejtesi te ndryshueshme manualisht.
 • Sensor elektronik i presionit te ujit.
 • Opsion perdorimi me monedha.