Tharese Komerciale

Kompania jonë, Active Commercial Systems Ltd mund t’ju furnizojë me tharëse tregtare amerikane me garanci deri në 5 vjet. Gama e gjerë e modeleve të disponueshme në MAYTAG COMMERCIAL dhe Lavanderi DEXTER mbulojnë nevojat e pastrimit të të gjitha llojeve të veshjeve të bizneseve, pavarësisht nga madhësia e tyre, qoftë në sektorin privat apo publik, siç janë hotelet, dhomat për të lënë, kampe, palestra, banjë. , sallone flokësh, apo edhe spitale, shtëpi pensioni, spitale private, njësi ushtarake dhe forca të sigurisë (kampe), fjetore etj.Tharësit tanë mund të thajnë sasi të mëdha të çdo lloj veshjeje në më pak kohë, janë shumë më të efektshme dhe mund të ndihmojnë për të zvogëluar më tej kostot tuaja të funksionimit.Duke zgjedhur tharëse Maytag Commercial dhe Dexter Laundry, të cilat janë dizajnuar, prodhuar dhe montuar në SH.B.A., ju përfitoni domethënie në produktivitetin dhe efikasitetin e biznesit tuaj dhe përparësia juaj konkurruese së shpejti do të bëhet e dukshme.

DA01MDE20MN: Classic, 10kg

 • Kapacitet me i madh.
 • Teknologji TURBOVENT™ .
 • Dere e perparme.
 • 5 vite garanci.

DA02MDE28PN: High efficiency, 10kg

 • Kapacitet me i madh.
 • Teknologji TURBOVENT™ .
 • Dere e perparme.
 • 5 vite garanci.

DA03MDG30PN: Classic, 13kg

 • Dere extra-large.
 • Ekran me kohen e mbetur.
 • Kohe tharjeje automatike.
 • Sistem S.A.F.E kundra zjarrit.

DA04MDG35PN: High efficiency, 16kg

 • Dere extra-large.
 • Ekran me kohen e mbetur.
 • Tharje e shpejte.
 • Sistem anti-zjarr.

DA05MDG50PN: Classic, 22kg

 • Dere extra-large.
 • Ekran me kohen e mbetur.
 • Kohe tharjeje automatike.
 • Sistem S.A.F.E kundra zjarrit.

DA06MDG75PN: Classic, 34kg

 • Dere extra-large.
 • Ekran me kohen e mbetur.
 • Kohe tharjeje automatike.
 • Sistem S.A.F.E kundra zjarrit.

DA07MDG78PN: High efficiency, 34kg

 • Dere extra-large.
 • Ekran me kohen e mbetur.
 • Kohe tharjeje automatike.
 • Sistem S.A.F.E kundra zjarrit.

DA08MDG120PH: Classic, 54kg

 • Dere extra-large.
 • Ekran me kohen e mbetur.
 • Kohe tharjeje automatike.
 • Sistem S.A.F.E kundra zjarrit.

DA09MDG170PH: Classic, 77kg

 • Dere extra-large.
 • Ekran me kohen e mbetur.
 • Kohe tharjeje automatike.
 • Sistem S.A.F.E kundra zjarrit.

DA10T30: Dryer 13,6kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • E lehte per tu perdorur.
 • 5 cikle.
 • Deri ne 5 vite garanci.

DA11T50: Dryer 22,7kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • E lehte per tu perdorur.
 • 5 cikle.
 • Deri ne 5 vite garanci.

DA12T80: Dryer 36,3kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • E lehte per tu perdorur.
 • 5 cikle.
 • Deri ne 5 vite garanci.

DA13T120: Dryer 54,4kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • E lehte per tu perdorur.
 • 5 cikle.
 • Deri ne 5 vite garanci.