Tharese

Kompania jonë, Active Commercial Systems Ltd mund t’ju furnizojë me tharëse tregtare me xhetona amerikane me garanci deri në 5 vjet. Gama e gjerë e modeleve të disponueshme në MAYTAG COMMERCIAL dhe Lavanderi DEXTER mbulojnë nevojat e pastrimit të të gjitha llojeve të veshjeve të bizneseve, pavarësisht nga madhësia e tyre, qoftë në sektorin privat apo publik, siç janë hotelet, dhomat për të lënë, kampe, palestra, banjë. , sallone flokësh, apo edhe spitale, shtëpi pensioni, spitale private, njësi ushtarake dhe forca të sigurisë (kampe), fjetore etj. Duke zgjedhur tharëseT me xhetona Maytag Commercial dhe Dexter Laundry, të cilat janë dizajnuar, prodhuar dhe montuar në SH.B.A., ju përfitoni domethënie të konsiderueshme në produktivitetin dhe efikasitetin e biznesit tuaj dhe avantazhi juaj konkurrues së shpejti do të bëhet i dukshëm.

DC01MDE20PD: Classic, 10kg

 • Qarkullim i larte i ajrit per tharje te shpejte.
 • Dere me e madhe.
 • Teknologji TURBOVENT™ .
 • Opsion perdorimi mexhetona.
 • 5 vite garanci.

DC02MDE20CS: Classic, 10kg

 • Qarkullim i larte i ajrit per tharje te shpejte.
 • Dere me e madhe.
 • Teknologji TURBOVENT™ .
 • Opsion perdorimi mexhetona.
 • 5 vite garanci.

DC03MDE28PD: High efficiency, 10kg

 • Ekran me kohen e mbetur.
 • Dere me e madhe.
 • Teknologji TURBOVENT™ .
 • Opsion perdorimi mexhetona.
 • 5 vite garanci.

DC04MDG35PD: High efficiency, 16kg

 • Sistem anti-zjarr.
 • Dere me e madhe.
 • Teknologji TURBOVENT™ .
 • Opsion perdorimi mexhetona.
 • 5 vite garanci.

DC05MDG52PD: High efficiency, 23kg

 • Sistem anti-zjarr.
 • Dere me e madhe.
 • Teknologji TURBOVENT™ .
 • Opsion perdorimi mexhetona.
 • 5 vite garanci.

DC06T30: Dryer Express 13,6kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Elehte per tu perdorur.
 • Gjuhe te ndryshme.
 • Deri ne 5 vite garanci.
 • Programe manuale.

DC07T50: Dryer Express 22,7kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Elehte per tu perdorur.
 • Gjuhe te ndryshme.
 • Deri ne 5 vite garanci.
 • Programe manuale.

DC08T80: Dryer Express 36,3kg

 • Prodhuar ne Amerike.
 • Elehte per tu perdorur.
 • Gjuhe te ndryshme.
 • Deri ne 5 vite garanci.
 • Programe manuale.