American Dryer

Tharëse amerikane

Për gati pesë dekada, American tharëse është bërë prodhuesi kryesor i zgjidhjeve të tharjes duke përfshirë dizajne inovative në tharëse tregtare me marrës monedhash, dhe në tharëse industriale në 90 vende të botës.

American tharëse është kompani që fiton besim në të gjithë botën për modelet e saj inovative të drejtuara nga inxhinierët që përmirësojnë performancën e makinës, duke zgjatur jetën e saj të shërbimit dhe përmirësojnë përdorshmërinë e saj. Tharëse amerikane ishte e para në treg, ku shumë nga risitë e saj u bënë standarde të industrisë.

Active Commercial Systems është përfaqësuesi zyrtar i American tharëse në Greqi. Sistemet Tregtare Aktive mund t’ju furnizojnë me tharëse industriale amerikanë me kapacitet të lartë dhe prodhim të shpejtë.