Active Commercial Systems

COMPANIES ACTIVE COMMERCIAL SYSTEMS

SISTEMET AKTIVE TREGTARE L.T.D., është një kompani e fuqishme dhe vazhdimisht në rritje.Ajo përfaqëson kompanitë amerikane Maytag Commercial Laundry dhe Dexter Laundry. Maytag është kompania që krijoi lavatricen e saj të parë në 1907 dhe vazhdon deri sot pas 100 e më shumë vitesh për të mbetur pionier. Dexter u gjet në 1894 dhe sot 100% e tij u takon punonjësve të saj.

Lavatrice dhe tharëse profesionale të kompanive Maytag Commercial dhe Dexter Laundry po projektohen dhe prodhohen në SH.B.A.Kompania ka një larmi të madhe modelesh që mbulojnë nevojat e pastrimit të bizneseve të veshjeve, në mënyrë të pavarur nga madhësia e tyre.

Hotele, dhoma për të lejuar, kampe, palestra, sallone për flokë, spitale, njësi të kujdesit infermieror, kampe ushtarake, kampe studentore dhe agjensi të ndryshme ndërkombëtare të ndihmës janë vetëm një pjesë e klientëve tanë që janë mbi 350.

Duke pasur përvojën dhe makinat e besueshme të Maytag Commercial dhe Dexter Laundry bashkëpunëtorët tanë me përvojë do t’ju ndihmojnë të hartoni së bashku një dhomë të re lavanderi ose të rinovoni një të vjetër tuaj, si dhe programimin dhe pozicionimin e pajisjeve në vendin tuaj.

Eshte jashtëzakonisht e rëndësishme për ne që gjithmonë të kemi rezervë të plotë të pjesëve rezervë për machinesso tonë që gjithmonë mund të sigurojmë mbështetje teknike të drejtpërdrejtë dhe të besueshëm.

Në 5 vitet e fundit SISTEMET AKTIVE KOMERCIALE kanë ndërmarrë zhvillimin e një modeli specifik të dyqaneve i cili është një ekskluzivitet me pajisjet amerikane të rondele dhe tharëse profesionistë.

ruajtëse për lavanderi dhe shërbime tharëse të vetë-shërbimit të lehtë për të gjithë (lavanderi monedhash, lavanderi, lavanderi).
Duke ndërtuar më shumë se 35 dyqane, ju patjetër që mund t’i besoni SISTEMEVE AKTIVE KOMERCIALE për të hartuar dyqanin e duhur për nevojat tuaja (një biznes pa tarifa ekskluziviteti dhe honorare, por kthim i shkëlqyeshëm i investimit tuaj).