Home


Lavatrice komerciale

– Kohëzgjatja e ciklit nga 25 minuta

 – Kurseni energji elektrike dhe ujë – Projektuar dhe prodhuar në SH.B.A.

– Garanci 5 vjeçare

Lavanderia e VETSHERBIMIT LAJTHAJ

Krijoni biznesin tuaj me investime të ulëta kapitale dhe performancë të menjëhershme. Hapni rrobat tuaja tani pa tarifa ekskluzive për ekskluzivitet, pa staf, pa ndonjë njohuri të veçantë, me kosto të ulët operative!

PAKETA PROMOCIONALE

Lavatrice dhe tharese komerciale 10 kg si dhe hekur rrotullues i pershtatshem per:

-Hotele, dhome me qera.

-Shtepi pensionistesh, spitale.

-Infermieri,kampe.


Lavatrice dhe tharëse komerciale

Lavatrice dhe tharëse komerciale – Amerikane Sistemet Tregtare Aktive filluan të operojnë në vitin 2005.

Kompania jonë pas dëshirës së evolucionit dhe inovacionit në tregun Grek bëhet përfaqësuese e kompanisë amerikane Maytag Commercial.

Maytag Commercial është kompania që prodhoi makinën e parë larëse në 1907 dhe sot 100 vjet më vonë është ende një pionier. Në vitin 2011 kompania jonë ndërmori zhvillimin e një modeli specifik të dyqaneve – ekskluzivitet me pajisje amerikane si lavatricja komerciale dhe tharësja komerciale t për Self Service Laundry. Nëpërmjet kësaj lëvizjeje Sistemet Tregtare Aktive krijuan një dyqan model të caktuar, të ashtuquajturin Lavanderi të Shërbimit të Veshave të Lehta.

Në vitin 2016 kompania jonë u be përfaqësuese e Kompanive Amerikane Lavanderia DEXTER dhe ADC. Dexter Laundry u themelua në 1894, dhe sot është 100% në pronësi të punonjësve të saj. ADC u themelua në vitin 1960 dhe ka qenë e para në treg me shumë nga risitë që janë bërë standarde të industrisë10 vjet garanci-Efikasiteti i energjisë – Nevojat e pastrimit për të gjitha ndërmarrjet e rrobave10 vjet garanci, në rondele tregtare Amerikane dhe në tharëse tregtare amerikane të Maytag Commercial, Dexter Laundry dhe ADC varet nga secili model dhe është rezultat i pionierit dhe modeleve kryesore të fabrikës amerikane.

Lavatrice komerciale janë në gjendje të pastrojnë sasi më të mëdha të çdo lloj pëlhure në më pak kohë, por të kombinuara me teknologjinë e Avantazhit të Energjisë që ata kanë, ato janë më efikase dhe të afta të minimizojnë edhe më shumë kostot e operimit.Sistemet Tregtare Aktive mbulojnë nevojat e pastrimit të ndërmarrjeve të pëlhurave, pavarësisht nga madhësia e tyre, siç janë hotelet, dhomat për të lejuar, kampe, palestra, sallone flokësh, spitale, njësi të forcave të armatosura dhe organe të sigurisë (kampe), konvikte etj. Kompania jonë mund të gjithashtu ju furnizojnë gjithashtu me rul profesional hekuri.

Në vitin 2016 kompania jonë bëhet përfaqësuese e Kompanive Amerikane Lavanderia DEXTER dhe ADC. Dexter Laundry u themelua në 1894, dhe sot është 100% në pronësi të punonjësve të saj. ADC u themelua në vitin 1960 dhe ka qenë e para në treg me shumë nga risitë që janë bërë standarde të industrisë10 vjet garanci-Efikasiteti i energjisë – Nevojat e pastrimit për të gjitha ndërmarrjet e rrobave10 vjet garanci, në rondele tregtare Amerikane dhe në tharëse tregtare amerikane të Maytag Commercial, Dexter Laundry dhe ADC varet nga secili model dhe është rezultat i pionierit dhe modeleve kryesore të fabrikës amerikane.

Lavatrice komerciale janë në gjendje të pastrojnë sasi më të mëdha të çdo loj pëlhure në më pak kohë, por të kombinuara me teknologjinë e Avantazhit të Energjisë që ata kanë, ato janë më efikase dhe të afta të minimizojnë edhe më shumë kostot e operimit.Lavatrice komerciale dhe tharëse komerciale monedha të vetë-shërbimit funksionojnë për publikun – Lavanderi Vetë-Shërbimi për larje të lehtë të publikut,

SISTEMET ACTIVE KOMERCIALE është e vetmja kompani që ka krijuar një model të caktuar të dyqaneve të lavanderive të Self Service-it për lavanderi (rondele monetare dhe tharëse monedhash) në Greqi dhe në Ballkan me lavatrice dhe tharëse automatike tregtare për publikun. Lavatrice tregtare amerikane dhe monedha e tharjes amerikane të operuar për publikun është një investim që funksionon pa staf. Vetë-shërbimi është çelësi i suksesit.easywash Self service Lavanderia është një kompani që operon nga mëngjesi i hershëm deri në mbrëmjen e vonë, 365 ditë në vit. Një investim pa tarifa dhe honorare për publikun. Një INVESTIMI në një Lavanderi Vetë-Shërbimi për larje të lehtë është ZGJIDHJA SMART!Në Sistemet Tregtare Aktive për shkak të përvojës dhe Lavatriceve Komerciale të Vërtetë dhe Tharëseve Komerciale të Maytag Commercial, Dexter Lavanderia dhe ADC, ne ju ndihmojmë të planifikoni një dhomë të re lavanderi ose të rinovoni një ekzistuese.